next tipt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eten

Wilde Diner

Restaurant As, Amsterdam. Zat 29 okt. Meer info over menu en prijzen op www.oogstenzonderzaaien.nl.

Altijd al willen weten hoe een waterkonijn smaakt (culinaire, Vlaamse naam voor de muskusrat)? Nieuwsgierig naar de smaak van als olijven ingemaakte sleedoornpruimen? Het Wilde Diner is een compleet menu samengesteld uit wildpluk-ingrediënten, bereid door chef-koks.

Pubquiz

Kennis Pub(lieks)Quiz, de finale

Zat 29 okt, 20.00 uur in het Leidse Volkshuis. www.kennispubquiz.nl.

Tijdens deze finale strijden twaalf teams om de titel ‘Slimste Team van Leiden’. De teams hebben zich geplaatst in twee voorrondes in een aantal Leidsche Cafés. De kennis die wordt getest zal breed zijn en betreft zowel de wetenschap, wetenschapshistorie, muziek, kunst en Leiden.

Cultuurnacht

Cultuurnacht Tilburg

Zat 29 okt op verschillende locaties, o.a. in Incubate, Pay what you want of Cultuurnachtpasse partout.

Met de eerste editie van de Cultuurnacht Tilburg wordt Tilburg Textiles afgesloten op ruim dertig podia, culturele organisaties, cafés, galerieën, onderwijsinstellingen. Met in Incubate Illum Sphere, Sightings, The Feeling Of Love en Lucky Dragons.