Espresso met Britt Dekker

Realityster Britt Dekker ging drie weken geleden op Lanzarote uit de kleren voor het decembernummer van Playboy. Maar nu zijn de naaktfoto’s uitgelekt. ‘Ik snap dit gewoon niet,’ twitterde Dekker. ‘Ze gingen van de fotograaf met een harde schijf naar Playboy.’ Ik bied de 19-jarige realityster een espresso aan.

Britt Dekker. Beeld Youtube

Naaktfoto’s

Realityster Britt Dekker ging drie weken geleden op Lanzarote uit de kleren voor het decembernummer van Playboy. Maar nu zijn de naaktfoto’s uitgelekt. ‘Ik snap dit gewoon niet,’ twitterde Dekker. ‘Ze gingen van de fotograaf met een harde schijf naar Playboy.’ Ik bied de 19-jarige realityster een espresso aan. Klopt het dat ze heeft moeten huilen? ‘Ja,’ zegt ze. ‘Ze hadden gezegd dat het dit keer niet zou gebeuren.’ Zijn er dan eerder foto’s gelekt? Britt Dekker knikt. ‘De naaktfoto’s van de vrouw van Martijn Krabbé voor het novembernummer van Playboy,’ zegt ze. Gaat er misschien een lampje branden? De realityster schudt haar hoofd.

Hoofdredacteur van Playboy Jan Heemskerk liet weten: ‘Het is hartverscheurend dat dit gebeurt.’ Denkt Britt Dekker dat de hoofdredacteur van de Playboy een hart heeft? ‘Hij baalt hier echt van,’ antwoordt ze. ‘Nu heeft half Nederland de foto’s al gezien. En iedereen praat erover, terwijl het nog lang geen december is.’ Klopt het dat ze de foto’s heeft vergeleken met de menopauze? ‘Ja,’ zegt de realityster. ‘Ik vond het vreselijk dat het me overkwam.’ De gelekte foto’s maken dus geen onderdeel uit van een publiciteitsstunt? Britt Dekker schudt weer haar hoofd. ‘De naaktfoto’s zijn zeker geen publiciteit.’