Tweejarig meisje ziet boodschap van militaire vader op televisie

Meisje
Meisje

De vader van dit tweejarige meisje, een Amerikaanse militair, hoefde niet overzees naar een missie, maar was wel twee maanden van huis voor een training in Texas. Voor zijn vertrek nam hij zichzelf op terwijl hij zijn dochter voorlas, tegen haar sprak en gekke bekken trok. Nu kijkt ze ernaar.

Volgens de moeder, die het filmpje op YouTube zette, was haar dochter nog te jong om te begrijpen waarom haar vader lang weg was. Elke dag vroeg ze: “Papa al terug? zie je papa al?” waarna ze gelukkig voor een televisiescherm gezet kon worden.

Wat het meisje op ongeveer de helft van het filmpje zegt, is “silly kitty”. De kat had iets omgegooid en ze wilde graag dat vader daar iets van zei. Maar het schattigst is de knuffel die papa rond 0:55 krijgt. “Thank you.”