Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Rampen

Video: reddingswerkers redden baby uit puin aardbeving Turkije

Foto AP / YouTube

De zware aardbeving in het oosten Turkije kostte tot nu toe het leven aan zeker 432 mensen. Reddingswerkers zijn al twee dagen keihard aan het werk om mensen onder het puin te redden. De kans op overlevenden wordt met het uur kleiner. Toch is er hoop en vond er vandaag zelfs een klein wonder plaats.

Reddingswerkers slaagden er vandaag namelijk in om een twee weken oude baby levend onder het puin vandaan te halen. Persbureau AP maakte beelden van dit bijzondere moment: