Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Economie

Alles staat met alles in verbinding: de eurocrisis in grafieken

Zoals verwacht kwam er gisteren nog weinig concreets uit de eurotop. Woensdag. Dat is de dag. The New York Times maakte een visuele gids voor de eurocrisis. Hoeveel schulden heeft een land en aan wie is het geld verschuldigd? Wanneer er geen preventieve maatregelen worden getroffen, kan dit het gevolg zijn Het risico van besmetting

Beeld The New York Times

Zoals verwacht kwam er gisteren nog weinig concreets uit de eurotop. Woensdag. Dat is de dag. The New York Times maakte een visuele gids voor de eurocrisis.

Hoeveel schulden heeft een land en aan wie is het geld verschuldigd?

Hoeveel schulden heeft een land en aan wie is het geld verschuldigd? Klik op het beeld voor de feiten. Hoeveel schulden heeft een land en aan wie is het geld verschuldigd? Klik op het beeld voor de feiten.

Wanneer er geen preventieve maatregelen worden getroffen, kan dit het gevolg zijn

Wanneer er geen preventieve maatregelen worden getroffen, kan dit het gevolg zijn. Klik op het beeld voor de cijfers. Wanneer er geen preventieve maatregelen worden getroffen, kan dit het gevolg zijn. Klik op het beeld voor de cijfers.

Het risico van besmetting

Het risico van besmetting. Klik op het beeld voor meer.Het risico van besmetting. Klik op het beeld voor meer.