Omdraaimens met broodrooster

Beste Dr. Zeepaard,

Dit is mijn supermens met ingebouwde broodrooster, heel veel pootjes en een warmteknop. Dat schrijft Max Bosman (9 jaar) uit Rotterdam. Deze supermens heeft niet alleen een broodrooster op zijn hoofd (zie je de boterhammen?), maar ook een warmteknop op zijn buik, een echte tennisarm en verrekijkerogen. Maar het mooiste vindt Dr. Zeepaard dat je hem kunt omdraaien. Alle kriebelpootjes worden dan ineens haren boven een extra gezicht. De verrekijkerogen hangen als een gewone verrekijker op de buik (die handvaten heeft) en de boterhammen zijn in benen veranderd. Cool!

Heb je ook een idee voor een handig extra onderdeel voor een mens? Stuur een brief met tekening naar:

Dr. ZeepaardRedactie wetenschapNRC HandelsbladPostbus 89873009 TH Rotterdam

en maak kans op een Dr. Zeepaard T-shirt.