ProRail maakt uitje van ‘imposante’ spoorverbetering bij Bodegraven

Nederland, Maarn, 19-10-2011.Foto Maarten Hartman. Vanaf deze week gaat ProRail met de grootste werktrein van Europa voor het eerst aan het werk in Nederland. Bij Bodegraven voor grootschalige spoorverbetering. Op een spoorterrein bij Maarn geeft een medewerker, tussen de delen van deze werktrein, uitleg met een kleine portable geluidsinstallatie.De machine start donderdagavond 20 oktober met het werk te Bodegraven. Op vrijdag 21 oktober van 9.00 tot 16.00 uur staat een publiekstribune langs het spoor ter hoogte van de nieuwbouwwijk Weideveld. Zie: http://www.prorail.nl/Publiek/Infraprojecten/ZuidHolland/Pages/Bodegraven.aspx
Nederland, Maarn, 19-10-2011.Foto Maarten Hartman. Vanaf deze week gaat ProRail met de grootste werktrein van Europa voor het eerst aan het werk in Nederland. Bij Bodegraven voor grootschalige spoorverbetering. Op een spoorterrein bij Maarn geeft een medewerker, tussen de delen van deze werktrein, uitleg met een kleine portable geluidsinstallatie.De machine start donderdagavond 20 oktober met het werk te Bodegraven. Op vrijdag 21 oktober van 9.00 tot 16.00 uur staat een publiekstribune langs het spoor ter hoogte van de nieuwbouwwijk Weideveld. Zie: http://www.prorail.nl/Publiek/Infraprojecten/ZuidHolland/Pages/Bodegraven.aspx