De schaamnaam van 2011: Louwe Pruim

De Coen en Sander Show

Een naam waar je je voor zou moeten schamen, dat is het criterium van de jaarlijkse verkiezing van BNN’s Coen & Sander Show. De winnaar heet Louwe Pruim, zo werd vanmiddag bekend. Hij liet onder anderen Bennie Dood, Annebelle Blaas, Bob Sleeman, Mette Bus en Dave Filet achter zich.

Twitter avatar coenensander Coen & Sander Show We hebben een winnaar!! Louwe Pruim is de winnaar van de Schaamnaam 2011!! #CSSHOW #3FM

In totaal streden dertig namen mee om de titel Schaamnaam van 2011 - de hele lijst met kandidaten staat hier. Toen de twee radioheren Louwe Pruim onlangs belden om hem te verwittigen van zijn nominatie, vertelde hij dat er tot nu toe alleen nog maar profijt van heeft gehad. Zelfs de Zangeres Zonder Naam had ooit een mooi compliment voor hem.

http://www.youtube.com/watch?v=dpYXCiFCIbI

De verkiezing beleefde dit jaar zijn vierde editie; vorige winnaars waren Stanley Messie, Fokje Modder en Con Domen.

    • Peter Zantingh