4-0 zege, en Koeman is ontevreden

Feyenoord won met 4-0 van VVV, maar trainer Koeman had kritiek.

Feyenoord heeft na twee nederlagen op rij weer eens gewonnen. Maar hoewel de club uit Rotterdam in de Kuip ruim won van VVV-Venlo, en daardoor naar de vierde plaats steeg, was trainer Ronald Koeman niet tevreden. „We hebben 4-0 gewonnen mede door momenten waarop het ons niet tegenzat”, zei Koeman op de site van de club, waarmee hij onder meer verwees naar de twee strafschoppen die Feyenoord kreeg en een rode kaart voor Ahmed Musa van VVV. „Maar als je verder kijkt dan de uitslag, zie je dat we niet goed hebben gespeeld.” De trainer vond onder meer dat de ploeg te weinig voordeel haalde uit de man-meer-situatie. „Daarvoor moet je in een hoger tempo spelen dan wij hebben gedaan”, aldus Koeman. „Wat dat betreft kijk ik niet naar de uitslag, de stand of ons doelgemiddelde. In een wedstrijd als vandaag moeten wij gewoon meer laten zien dan we gedaan hebben.” Zondag speelt Feyenoord de klassieker tegen Ajax. (NRC)