Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Media

Occupy Sesame Street: de foto’s

Het is geen demonstratie, het is een beweging. De occupy-acties van gisteren, de wereldwijde Dag van de Woede, liepen van gemoedelijk (in Nederland) tot gewelddadig (in Rome). Maar hoe verliep Occupy Sesame Street?

De eerste beelden zijn al enkele dagen oud, maar verschijnen dankzij de Global Day of Rage dit weekend breeduit op het web. Koekiemonster, Grover, Elmo: alleen deden ze mee. Zelfs Bert liet zich verleiden tot ontsporing.

Alle foto’s staan op weblog Tauntr.com en op de heuse Facebookpagina. Twitteren kan onder hashtag #OccupySesameStreet.