Buchmesse: ook kleine uitgever over op e-book

De e-bookrevolutie blijkt nu ook de kleinere uitgever te bereiken, zo ondervindt Joost van der Vaart op de Frankfurter Buchmesse. Hij sprak er met Willem A. Donker, de directeur van de kleine Rotterdamse tweemans-uitgeverij Ad. Donker. Donker bezet dit jaar voor de zevenenveertigste keer een stand op de Buchmesse. Een paar jaar terug dacht hij

Bezoekers van de Frankfurter Buchmesse (Foto Reuters)Bezoekers van de Frankfurter Buchmesse (Foto Reuters)

De e-bookrevolutie blijkt nu ook de kleinere uitgever te bereiken, zo ondervindt Joost van der Vaart op de Frankfurter Buchmesse. Hij sprak er met Willem A. Donker, de directeur van de kleine Rotterdamse tweemans-uitgeverij Ad. Donker.
Donker bezet dit jaar voor de zevenenveertigste keer een stand op de Buchmesse. Een paar jaar terug dacht hij nog dat de e-bookrevolutie een hype was. Hij zat ernaast, zo weet hij nu.

Abonnees van de digitale editie van NRC Handelsblad lezen het hele vraaggesprek met Donker hier.

    • een onzer redacteuren