‘Whatsapp en dit en dat, en opeens doet dat ding het niet’

Foto Reuters / Shannon Stapleton

De problemen met Blackberry gaan eigenaars van de telefoons niet in de koude kleren zitten. Een van de trouwe gebruikers besloot z’n frustratie over de problemen met z’n telefoon eruit te rappen.

Blackberry kampt voor de derde dag op rij met een storing. Andere smartphones als iPhones en telefoons die op Android draaien hebben nergens last van, maar bij Blackberry loopt het internetverkeer via de servers van de fabrikant. Dat zorgt voor meer veiligheid, maar betekent ook dat een storing wereldwijd voor problemen kan zorgen.

Twitter avatar JackdeVries Jack de Vries Nu de blackberry al twee dagen uit de lucht is merk je het gemis: mail, twitter, whatsapp, facebook. Dit dus maar even op de pc.

Datje Dao heeft het er he-le-maal mee gehad, en rapt over de “honderste keer” dat z’n zwarte, vierkante mobieltje het laat afweten. “Ik kon niet eens pingen, bitches in de trein begonnen ineens te zingen.”

Waarschuwing: de rap is niet gespeend van krachttermen en verwijzingen naar allerhande ernstige ziektes. Dit alles, zo lijkt, om de onvrede rond de Blackberryproblemen kracht bij te zetten.

http://youtu.be/ie-7_HDnTgY

Via AT5