Millennium-trilogie Larsson wordt verstript

Stieg Larssons succesvolle Millennium-trilogie wordt in de VS verstript door DC Entertainment, zo weet de Britse krant The Telegraph. DC Entertainment maakte dit vandaag op de Frankfurter Buchmesse bekend. Het bedrijf is bekend van strips als Superman en Batman en verkreeg onlangs de rechten om Larssons reeds verfilmde reeks in een stripreeks om te zetten.

Stieg LarssonStieg Larsson

Stieg Larssons succesvolle Millennium-trilogie wordt in de VS verstript door DC Entertainment, zo weet de Britse krant The Telegraph.

DC Entertainment maakte dit vandaag op de Frankfurter Buchmesse bekend. Het bedrijf is bekend van strips als Superman en Batman en verkreeg onlangs de rechten om Larssons reeds verfilmde reeks in een stripreeks om te zetten.

Ieder deel uit de trilogie zal in twee stripdelen op de markt verschijnen. Er zal begonnen worden met de publicatie van Mannen die vrouwen haten, officieel ook het eerste deel uit de trilogie.

    • Sebastiaan Kort