De mooiste goals van een avondje interlandvoetbal

Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Mesut Özil. Zomaar wat namen die kwamen bovendrijven tijdens de inventarisatie van de beste treffers uit de interlands op de diverse continenten.

Bahrein? Ja, ondanks de onrust in het land is nog een voetbalteam op de been te brengen. Helaas werd in Iran met 6-0 verloren dus bij thuiskomst zal de sfeer er niet beter op geworden zijn. Een van de boosdoeners: Andranik Teimourian met een knaller vanaf 30 meter.

Eveneens niet leuk voor de ontvangende partij was de fraaie krul van Kim Källström tegen Oranje. Maar, onze zuiderburen hadden het nog slechter aangezien een streep kon door het EK vanwege deze prachtgoal van Mesut Özil:

http://youtu.be/nEaTKrIZOco

Een stukje verlichting voor de Grieken in non-monetaire vorm kwam van de voet van Georgios Fotakis. En de slipstream van de eerder genoemde Källström ging Cristiano Ronaldo mee met zijn vrije trap. De oude meester Ronaldinho deed het echter net wat mooier. Hij behoort weer tot de Goddelijke Kanaries en liet zien waarom:

    • Jules Seegers