Mitch Winehouse gaat biografie dochter schrijven

Mitch Winehouse, de vader van de in juli overleden popster Amy Winehouse, gaat de biografie van zijn dochter schrijven. Mitch Winehouse sloot een deal over het boek met uitgeverij HarperCollins. Dat meldt de Daily Mail. Het boek Amy, my daughter moet volgend jaar verschijnen. De opbrengsten van het boek gaan naar de Amy Winehouse Foundation,

Amy WinehouseAmy Winehouse

Mitch Winehouse, de vader van de in juli overleden popster Amy Winehouse, gaat de biografie van zijn dochter schrijven. Mitch Winehouse sloot een deal over het boek met uitgeverij HarperCollins. Dat meldt de Daily Mail.

Het boek Amy, my daughter moet volgend jaar verschijnen. De opbrengsten van het boek gaan naar de Amy Winehouse Foundation, een stichting die na het overlijden van Winehouse werd opgericht om jongeren die kampen met alcoholverslaving te helpen.