Lichaam meisje gevonden na Amber Alert in vermissingzaak

In de vermissingzaak rond het 10-jarige meisje Jennefer van Oostende heeft de politie vannacht een stoffelijk overschot gevonden. Na een gisteravond verzonden Amber Alert werd het lichaam aangetroffen in de woning van een 26-jarige Rotterdammer. Die is aangehouden voor de verdwijning van Jennefer.

De politie neemt aan dat het om de 10-jarige Van Oostende gaat. De verdachte zou de ex-partner zijn van de zus van het meisje. Ze werd vermist sinds ze zaterdagavond na een ruzie bij hem vertrok richting de woning van haar vader, maar daar kwam ze nooit aan.

Vannacht is de 26-jarige man in zijn woning aan de Boergoensestraat aangehouden voor onttrekking van het meisje aan het ouderlijk gezag. Daarna begon in zijn woning een sporenonderzoek, waarop het meisje werd gevonden.