Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Sport

Goedemorgen, dit is Mini Band met weergaloze cover ‘Enter Sandman’

Een verademing: kinderen die van papa en mama niet naar een talentenjacht hoeven, maar gewoon op het Bucklebury Beer Festival worden gedropt. En vervolgens spelen de kids van 8 en 10 jaar oud snaarstrak de bekendste hit van Metallica.

Maak kennis met The Mini Band. Op de gitaren Zoe Thomson, Harry Jackson en Kieran Fell. De langzaam op stoom komende vocalen zijn van Harrison Read. Allen 8 jaar. De twee jaar oudere Archie Zolotuhin (bass) en Charlie Emmons (drums) maken The Mini Band compleet. Word fan op Facebook.