Goal van het Weekend komt uit Dubai

Ondanks de geringe keuze die een weekend zonder competitievoetbal biedt, is de Goal van het Weekend toch te bestempelen als ‘tamelijk fenomenaal’. Deze week inclusief Maradona, James Brown en Roberto Baggio. Nou ja, enigszins.

We beginnen echter met een Nederlander. Nacer Barazite tekende namens Jong Oranje voor een leuke carambole tegen Oostenrijk. In Noord-Ierland zorgde Konstantin Vassiljev voor beroering onder de commentatoren uit Estland.

In de wat lagere regionen ging het clubvoetbal gewoon door, tot vreugde van Hadj Aissa (Al Qadsia). De ‘Roberto Baggio van Kuweit’ kreeg de handen op elkaar met deze solo. Serhiy Rudyka (Metalurg Zaporizhya) was op dreef in de tweede liga van Oekraïne en helemaal in Australië genoot men van James Brown - de voetballer - van Gold Coast United.

Meest in het oog springend was toch wel de uithaal van Simon Feindouno van Ittihad Kalba (Dubai) tegen Diego Maradona’s Al Wasl:

    • Jules Seegers