Gevonden lichaam is inderdaad van vermiste meisje Jennefer

Het stoffelijk overschot dat afgelopen nacht werd aangetroffen in de woning van een 26-jarige Rotterdammer, is dat van het vermiste meisje Jennefer. Dat is vanavond bekendgemaakt op een besloten bewonersbijeenkomst.

De verdachte zou de ex-partner zijn van de zus van het meisje. Ze werd vermist sinds ze zaterdagavond na een ruzie bij hem vertrok richting de woning van haar vader, maar daar kwam ze nooit aan. Gisteravond gaf de politie een Amber Alert uit voor Jennefer.

Vannacht is de 26-jarige man in zijn woning aan de Boergoensestraat aangehouden voor onttrekking van het meisje aan het ouderlijk gezag. Daarna begon in zijn woning een sporenonderzoek, waarop het meisje werd gevonden. Ook de rest van de dag is onderzoek gedaan in de woning.