Video: Amerikaanse tv-journaliste opgejaagd door kalkoen

De Amerikaanse tv-maakster Duffy Kelly was in Sacramento om een reportage te maken over wilde kalkoenen die hardlopers opjagen. Ze was nog maar net op locatie of ze werd zelf achtervolgd door een grote kalkoen.

“Ik zou daar niet willen leven”, zei Kelly na afloop tegen haar eigen zender News10. In onderstaand filmpje nadert ze een kalkoen, die haar begint te achtervolgen als ze iets te dichtbij komt. Hij laat haar vervolgens geen moment meer met rust, ook niet als ze in paniek “Ga weg!” roept of als een busje de kalkoen even een andere kant op jaagt. Uiteindelijk weet Kelly haar auto veilig te bereiken.

Kelly is niet de eerste persoon die door een wilde kalkoen achterna gezeten wordt. Op YouTube circuleren meer van dat soort hilarische filmpjes:

http://www.youtube.com/watch?v=CkM5vWjfn0Y&feature=player_embedded

    • Pim van den Dool