Wat betekende Steve Jobs voor u? Laat hier uw reactie achter

Caption: A man takes a photo of an apple and flowers offered in memory of Apple co-founder Steve Jobs, placed at the entrance of the Shibuya Apple store in Tokyo October 6, 2011. Apple Inc co-founder and former CEO Jobs, counted among the greatest American CEOs of his generation, died on October 5, 2011 at the age of 56, after a years-long and highly public battle with cancer and other health issues. REUTERS/Yuriko Nakao (JAPAN - Tags: BUSINESS OBITUARY SCIENCE TECHNOLOGY)
Caption: A man takes a photo of an apple and flowers offered in memory of Apple co-founder Steve Jobs, placed at the entrance of the Shibuya Apple store in Tokyo October 6, 2011. Apple Inc co-founder and former CEO Jobs, counted among the greatest American CEOs of his generation, died on October 5, 2011 at the age of 56, after a years-long and highly public battle with cancer and other health issues. REUTERS/Yuriko Nakao (JAPAN - Tags: BUSINESS OBITUARY SCIENCE TECHNOLOGY) Een man neemt een foto van het eerbetoon aan Steve Jobs bij de Apple Store in Tokio. Foto Reuters / Yuriko Nakao

Steve Jobs bracht hoogstwaarschijnlijk een van de volgende de producten in uw huis: de iMac, iPod, iPhone of de iPad. Hij revolutioneerde de manier waarop computers werkten en de manier waarop u werkte op computers.

In reacties spreken zijn concurrenten en collega’s van een groot verlies. Maar wat betekende Steve Jobs voor u? Laat hieronder een reactie achter.