Zege Spurs op Arsenal

Op bezoek bij Tottenham Hotspur leed Arsenal alweer de vierde nederlaag van dit seizoen.

Mede door een doelpunt van Rafael van der Vaart heeft Tottenham Hotspur gisteren op White Hart Lane met 2-1 gewonnen van Arsenal. Door de nederlaag zakt de ploeg van de geplaagde coach Arsène Wenger naar de vijftiende plaats in de Premier League.

Meer succes had Wengers Nederlandse collega Martin Jol. Zijn club Fulham won gisteren op eigen veld met liefst 6-0 van Queens Park Rangers. Met drie doelpunten was Andy Johnson de gevierde man bij de ploeg van Jol. Chelsea won gisteren met 5-1 van Bolton Wanderers, dat laatste staat in de Premier League. Frank Lampard was met drie treffers de grote man bij Chelsea.

Koploper Manchester United beging zaterdag geen misstap. Het team van trainer Alex Ferguson was op Old Trafford met 2-0 te sterk voor Norwich City. Anderson opende 20 minuten voor tijd de score, waarna Danny Welbeck het duel besliste. United deelt de koppositie met stadgenoot Manchester City, maar heeft een beter doelsaldo. City rekende af met Blackburn Rovers: 4-0. Adam Johnson, Mario Balotelli, Samir Nasri en Stefan Savic maakten de doelpunten voor City. (Novum)