'Ik ben 20 en al twee jaar verloofd met Berlusconi'

De Italiaanse oppositiekrant la Repubblica kwam onlangs op haar site met een pikant cadeautje voor premier Berlusconi, die zijn 75ste verjaardag vierde. In een interview beweerde de 20-jarige schoonheidskoningin Katarina Knezevic uit Montenegro dat ze al twee jaar zijn vaste vriendin is. „Ik ben verloofd met Berlusconi en ik woon in Arcore”, het Milanese paleis van Berlusconi. „Waar hij is, ben ik. Ik volg hem overal. Onze relatie is geen mysterie. Maar we zijn er tot nu toe in geslaagd ons niet samen te laten fotograferen.”

Katarina beweert een goede relatie te hebben met de vijf kinderen van Berlusconi, allemaal ouder dan zijzelf. Over de hoge leeftijd van haar geliefde zegt ze: „In de liefde doet leeftijd er niet toe’’. Een vriendin zou ze hebben gesms’t: ,,Ik ben de machtigste vrouw ter wereld”. Italiaanse media reageerden terughoudend op het bericht. Onduidelijk blijft of Berlusconi Katarina al kende voor ze meerderjarig was. (NRC)