OOK UITGEKOMEN

Fright Night 3D Regie: Craig Gillespie. Met: Colin Farell, David Tennant, Anton Yelchin.In: 70 bioscopen.Remake van een geliefde horrorkomedie uit 1985. Charley (Anton Yelchin) krijgt een nieuwe buurman, die een vampier blijkt te zijn. Colin Farell krijgt de kans om breeduit te schmieren als vampier Jerry. David Tennant speelt de vampierexpert en showbizzfiguur Peter Vincent, die nu echt aan de bak moet.

De bende van Oss Regie: André van Duren. Met: Sylvia Hoeks, Matthias Schoenaerts, Marcel Musters, Frans Lammers. In: 67 bioscopen.Openingsfilm van het Nederlands Filmfestival gaat over een donkere periode in de geschiedenis van Oss, toen de Brabantse plaats in de jaren dertig werd geterroriseerd door misdaad. Met Sylvia Hoeks als een parttime kroeguitbaatster, parttime prostituee.