Nieuwslezer scheldt bulletin vol (en wordt ontslagen)

Zo begon het nieuws van één uur vannacht op het Zuid-Afrikaanse radiostation Talk Radio 702: allereerst met een keurige introductie (“Good morning, I’m Mark Esterhuysen”) en toen met een enorme scheldpartij.

De precieze woorden van de 23-jarige nieuwslezer:

“Fuck racism. Fuck the pigs who killed Andries Tatane. Fuck the AWB. Fuck racism. We are all wild animals meant to live free. Fuck capitalism. Fuck fascism. Fuck this fucking wage slavery graveyard shit. Fuck domestication. Fuck Malema. Fuck the state. Fuck the perpetual economic growth on a finite planet. This is the only fucking planet we have.”

Hij slaagde erin daarna nog wat reclame te maken voor zijn weblog, Twitter- en Facebookprofiel voordat de regie hem wegdraaide. Het zal geen verrassing zijn dat Esterhuysen inmiddels ontslagen is.