Huub Stevens weer trainer van Schalke ’04

Name: MMM101_GERMANY-_1119_03.903.jpg Caption: Drietrapsracket PSV: Wouters, Vergoossen, Stevens Huub Stevens, de bikkelharde, wordt vanaf 1 juli voor twee jaar de nieuwe trainer van PSV. De Limburger dient eerst zijn contract uit bij Hamburger SV. Volgens PSV-directeur Jan Reker is Stevens een ‘droomkandidaat’. (Foto Reuters) Hamburg SV's coach Huub Stevens attends a news conference at the HSH Nordbank Arena in the northern city of Hamburg, November 19, 2007. Stevens announced that he will not renew his contract with the HSV and will be the coach of PSV Eindhoven from June 2008. REUTERS/Morris Mac Matzen (GERMANY)
Name: MMM101_GERMANY-_1119_03.903.jpg Caption: Drietrapsracket PSV: Wouters, Vergoossen, Stevens Huub Stevens, de bikkelharde, wordt vanaf 1 juli voor twee jaar de nieuwe trainer van PSV. De Limburger dient eerst zijn contract uit bij Hamburger SV. Volgens PSV-directeur Jan Reker is Stevens een ‘droomkandidaat’. (Foto Reuters) Hamburg SV's coach Huub Stevens attends a news conference at the HSH Nordbank Arena in the northern city of Hamburg, November 19, 2007. Stevens announced that he will not renew his contract with the HSV and will be the coach of PSV Eindhoven from June 2008. REUTERS/Morris Mac Matzen (GERMANY) Huub Stevens op archiefbeeld (2007). Foto Reuters / Morris Mac Matzen

Huub Stevens is de nieuwe trainer van Schalke ’04. De 57-jarige Nederlander volgt Ralf Ragnick op, die vorige week plotseling opstapte vanwege een burn-out.

Dat meldt de voetbalclub op haar website. Stevens was tussen 1996 en 2002 ook al trainer van de ploeg uit Gelsenkirchen. Hij tekent bij de ploeg van Klaas-Jan Huntelaar een contract voor twee seizoenen.

Tijdens zijn eerste dienstverband als trainer voor Schalke, behaalde de Duitse voetbalclub een paar van de grootste successen uit haar geschiedenis. In 1997 won de club de UEFA Cup en in 2001 en 2002 de beker. Na zijn vertrek bij Schalke in 2002 werkte Stevens onder meer bij Roda JC en PSV als trainer.