Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
In beeld

Politiek

India bereidt zich voor op dansfestival

Aanstaande woensdag begint in de Indiase stad Ahmedabad het "Dansfestival van Negen Nachten", dat ruim een week duurt. De voorbereidingen op het volksdansfestijn zijn in volle gang. Dansgroepen studeren allerlei traditionele Indiase dansen in die gedurende het festival opgevoerd zullen worden. Opvallend aan de foto's zijn vooral de schitterende felle kleuren van de gewaden die de dansers en danseressen dragen.
Reuters / Amit Dave
Reuters / Amit Dave
AP / Ajit Solanki
AFP / Sam Pathaky
Reuters / Amit Dave
Reuters / Amit Dave
Reuters / Amit Dave
AFP / Sam Pathaky
AP / Ajit Solanki
AP / Ajit Solanki
AP / Ajit Solanki