‘Two and a Half Men’ met Ashton Kutcher breekt kijkersrecord

Debutant in de comedy ‘Two and a Half Men’ Ashton Kutcher – oneerbiedig gezegd de vervanger van Charlie Sheen – was maandagavond direct record breaking. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen werd naar nu blijkt door 27,8 miljoen Amerikanen bekeken.

Sheen is uit de serie geschreven door zijn karakter Charlie Harper te laten verongelukken nadat hij in Parijs door een metro wordt aangereden. Kutchers personage, de van een mislukte zelfmoordpoging herstellende Walden Schmidt, kwam in stijl de show in door in een bar direct twee vrouwen op te pikken. Schmidt is net als Charlie Harper een miljonair, zij het dat hij geen reclamejingles maakt maar zijn fortuin met internetondernemingen verdiende.

Zendgemachtigde CBS zegt dat er nog nooit zoveel mensen naar een aflevering van ‘Two and a Half Men’ keken. In Nederland is de serie op Veronica te zien, al zijn dat nu nog oude afleveringen met Sheen.

De oude titelsong met een nieuw gezicht:
http://youtu.be/rA9eaLhxURs