Explosie bij rechtbank Amsterdam

Amsterdam 21-09-2011. In de rechtbank van Amsterdam aan de Parnassusweg is vanacht een explosie geweest waardoor meerdere ruiten op meerdere verdiepingen van gebouw E zijn vernield. Het gebeurde vanacht rond half 2. De exacte toedract is nog onbekend maar het lijkt alsof er een projectiel op het gebouw is afgevuurd, getuige een naar wat lijkt inslagkrater(tje) op een van de buitenmuren (op foto rechts) Foto: Olivier Middendorp
Amsterdam 21-09-2011. In de rechtbank van Amsterdam aan de Parnassusweg is vanacht een explosie geweest waardoor meerdere ruiten op meerdere verdiepingen van gebouw E zijn vernield. Het gebeurde vanacht rond half 2. De exacte toedract is nog onbekend maar het lijkt alsof er een projectiel op het gebouw is afgevuurd, getuige een naar wat lijkt inslagkrater(tje) op een van de buitenmuren (op foto rechts) Foto: Olivier Middendorp