Dode bij gebouw van CNV

De politie gaat ervan uit dat er een misdrijf is gepleegd.

Op het terrein van vakbond CNV Publieke Zaak in Den Haag is gistermiddag het stoffelijk overschot van een 10-jarig meisje gevonden. De politie gaat ervan uit dat ze door een misdrijf om het leven is gekomen. De verdachte die is aangehouden, is haar 38-jarige moeder uit Rotterdam, meldt de politie. De woordvoerder van de politie kan niets zeggen over geruchten dat er sprake zou zijn geweest van een schietpartij.

Het lichaam van het kind werd rond 14.00 uur aangetroffen op het terrein van CNV Publieke Zaak aan de Carnegielaan. De toedracht van de zaak is nog onbekend. Ook is onduidelijk of het meisje is omgekomen bij het CNV-gebouw of elders. Het personeel dat aanwezig was in het gebouw, werd opgevangen. (Novum)