Dit is een artikel uit het NRC-archief

Voetbal

Goal van het Weekend komt uit Engeland

Liverpool bleef dit weekend gedesillusioneerd achter na de 4-0 bij Tottenham en niet in de laatste plaats door de vroege openingstreffer van Luka Modric. We blijven even bij de afstandschoten met de Mexicaan Jerónimo Amione (Atlante) die het welhaast uit stand doet en Breiner Belalcazar (Deportivo Cali) uit Colombia die een heerlijk dropshot aflevert.

Voor het fijnere werk moesten we zijn bij oude bekende Benjamin de Ceulaer. Jarenlang actief in Waalwijk en nu voor Lokeren goed bezig. In eigen land was het hakballetje van Marco van Ginkel (Vitesse) te zien en zelden hebben we in deze rubriek een kopbal, nu wel: Alberto Aquilani (AC Milan).

Winnaar van deze week is Luís Nani van Manchester United, dat Chelsea gisteren met 3-1 opzij zette: