Opinie

Onvindbaar

Voor een afgestudeerde vriendin wilden twee vrienden en ik het boek Waar zijn de intellectuelen? (van Frank Furedi) kopen. Ik was in Utrecht en liep daar een gerenommeerde boekhandel in. Ik vroeg bij de eerste informatiebalie die ik tegenkwam of ze het boek hadden. De man achter de balie vertelde mij echter dat hij het

Voor een afgestudeerde vriendin wilden twee vrienden en ik het boek Waar zijn de intellectuelen? (van Frank Furedi) kopen. Ik was in Utrecht en liep daar een gerenommeerde boekhandel in.

Ik vroeg bij de eerste informatiebalie die ik tegenkwam of ze het boek hadden. De man achter de balie vertelde mij echter dat hij het boek überhaupt niet in het systeem kon vinden. Verbaasd keek ik met een schuin oog op zijn scherm en realiseerde me dat hij het woord ‘intellectuelen’ niet kon spellen.

S.J. van der Zande