Hoofd als fototoestel

Wat vinden jullie een handig of leuk extra onderdeel voor een mens? Dat vroeg Dr. Zeepaard vorige week en hij kreeg een stapel post. Vleugels, springveren onder je voeten. Er kwam veel moois voorbij. Deze week koos Dr. Zeepaard de tekening van Vera Koning (11 jaar) uit Vught. Zij bedacht een meisje met een hoofd als een fototoestel. Handig, schrijft ze, want dan hoef je geen los toestel mee te slepen. Als je iets van dichtbij wil bekijken, kun je gewoon inzoomen. Als je denkt ‘afdrukken’, dan komt de foto uit je mond. En: je hoofd kan tegen water dus dit fototoestel ook.

Grappig idee, Vera!

Wil je ook meedoen? Stuur dan vlug je tekening, foto of knutselwerk naar:

Dr. ZeepaardRedactie wetenschapNRC HandelsbladPostbus 89873009 TH Rotterdam

De leukste inzendingen komen in de krant en worden beloond met een Dr. Zeepaard T-shirt.