Video: Obama wil wel heel erg graag dat zijn banenplan aangenomen wordt

Caption: President Barack Obama delivers a speech to a joint session of Congress at the Capitol in Washington, Thursday, Sept. 8, 2011. Watching are Vice President Joe Biden and House Speaker John Boehner. (AP Photo/Kevin Lamarque, POOL)
Caption: President Barack Obama delivers a speech to a joint session of Congress at the Capitol in Washington, Thursday, Sept. 8, 2011. Watching are Vice President Joe Biden and House Speaker John Boehner. (AP Photo/Kevin Lamarque, POOL) President Barack Obama in het Amerikaanse Congres tijdens de presentatie van zijn banenplan. Foto AP / Kevin Lamarque

President Barack Obama wil heel graag dat zijn nieuwe banenplan wordt aangenomen door de Senaat en het Huis van Afgevaardigden. Zo graag dat hij tijdens zijn toespraak in Washington zeventien keer benadrukte dat de Republikeinen en Democraten het wetsvoorstel moeten goedkeuren.

Telt u even mee? (video)