Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Tennis

Video: Wozniacki doet verkrampte Nadal na

Caroline Wozniacki doet een verkrampte Rafael Nadal na. Schermafbeelding USOpen.org

Een verkrampte Rafael Nadal verdween gisteren onder de tafel tijdens de persconferentie na het winnen van de derde ronde van de US Open. Hoe pijnlijk en vervelend het voorval oogde, het belachelijk maken van de Spaanse nummer twee van de wereld volgde al snel.

Ook Caroline Wozniacki kon er vannacht hartelijk om lachen na het bereiken van de kwartfinales van de US Open. Aan het begin van de persconferentie na haar zege op de Russische Svetlana Kuznetsova gleed ze ook even lachend en verkrampt van haar stoel. Bekijk hier de beelden.