Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Sport

Regen teistert US Open, alle wedstrijden geschrapt

Op Flushing Meadows wordt vandaag niet gespeeld. Foto AFP / Patrick McDermott

Slecht weer heeft er voor gezorgd dat alle wedstrijden van de US Open van vandaag zijn geschrapt. Door aanhoudende regenval kon er vandaag de eerste drie uur niet getennist worden. Slechte weervoorspellingen deden de organisatie ertoe besluiten om alle wedstrijden van vandaag te annuleren. Als het weer het toelaat wordt het toernooi morgen om 11.00 uur (17.00 Nederlandse tijd) hervat.

Op het programma van vandaag stonden de laatste vier wedstrijden van de vierde ronde bij de mannen, waarin onder andere Nadal en Murray hun opwachting maken. Ook zouden de eerste twee kwartfinales bij de vrouwen worden gespeeld.

De komende dagen wordt nog meer slecht weer verwacht in New York.