Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Kranten

Onze nieuwe Apple-app

Vanaf gisteren heeft NRC Handelsblad een nieuwe app voor de iPhone en iPad. Deze hebben we samen met het Belgische krantenbedrijf Corelio – bekend van onder andere De Standaard –  ontwikkeld. Door deze samenwerking kunnen we betere apps maken. Deze versie is een eerste stap. In dit artikel beschrijven we wat er veranderd is. Wat  werkt

Vanaf gisteren heeft NRC Handelsblad een nieuwe app voor de iPhone en iPad. Deze hebben we samen met het Belgische krantenbedrijf Corelio - bekend van onder andere De Standaard -  ontwikkeld. Door deze samenwerking kunnen we betere apps maken. Deze versie is een eerste stap. In dit artikel beschrijven we wat er veranderd is.

Wat  werkt er beter?

  • U kunt uw artikelen bewaren, bijvoorbeeld om ze later na te lezen. Dat doet u door op de ster te drukken.
  • Het archief is uitgebreid. U kunt nu tot dertig dagen terug een krant downloaden.
  • Het laatste nieuws van nrc.nl is beter toegankelijk.
  • De In Beeld-app van NRC kan u direct vanuit de app opstarten na eerste installatie

Wat is de grootste verandering?

U kunt geen oneindige hoeveelheid kranten meer in de app opslaan, om te voorkomen dat deze volloopt en  het laden van de app langer duurt. Het maximale aantal staat op dertig kranten. Bent u een krant kwijt? Op nrc.nl/digitaleeditie staan ze allemaal.

Veel gestelde vragen:

Waarom hebben ‘webabonnees’ geen toegang meer?
Het oude webabonnement is in 2004 met de komst van onze digitale editie geïntroduceerd. In 2009 is deze abonnementsvorm, met de komst van de iPhone app, opgeheven. Sindsdien hebben we een compleet pakket samengesteld - NRC Digitaal - waarmee u met telefoon, tablet, laptop en desktop de krant kan raadplegen. Als oude webabonnee kunt u de krant wel via nrc.nl/digitaleeditie lezen. Voor toegang met andere apparaten, kunt u dit abonnement afsluiten.

Waar is de krant van 3 september?
Er zat een downloadfout in een bijlage van de zaterdagkrant. Deze lossen we nu op, en de krant komt zo snel mogelijk weer online.

Wat te doen met de oude app?
De oude app kan worden bewaard, bijvoorbeeld in het geval dat daar nog kranten staan die u wilt raadplegen. Er verschijnen alleen geen nieuwe kranten meer in.