Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Games

Federer gunt Argentijnse tegenstander in 82 minuten drie games op de US Open

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 05: Roger Federer of Switzerland hits a backhand against Juan Monaco of Argentina during Day Eight of the 2011 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 5, 2011 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. Chris Trotman/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 05: Roger Federer of Switzerland hits a backhand against Juan Monaco of Argentina during Day Eight of the 2011 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 5, 2011 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. Chris Trotman/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP