Rotterdamse havendagen succesvol verlopen

WFA20T:WERELDHAVENDAGEN:ROTTERDAM;04SEP2011-Honderdduizenden mensen hebben het afgelopen weekend een kijkje in de Rotterdamse haven genomen tijdens de Wereldhavendagen. Het publiek kon genieten van rondvaarten op driemasters, spectaculaire races op het water en demonstraties. Bij de Erasmusbrug gaven hulpdiensten en mariniers in de stralende zon een demonstratie. Ook stelden vele bedrijven en instellingen in en rond de haven hun deuren open voor het publiek. Zo kon men een kijkje achter de schermen krijgen bij bedrijven die normaal voor publiek gesloten zijn. Op de foto: vanwege 100 jaar Chinezen in Rotterdam is er een act met bootjes en vliegersWFA/ks/str.Kees Spruijt
WFA20T:WERELDHAVENDAGEN:ROTTERDAM;04SEP2011-Honderdduizenden mensen hebben het afgelopen weekend een kijkje in de Rotterdamse haven genomen tijdens de Wereldhavendagen. Het publiek kon genieten van rondvaarten op driemasters, spectaculaire races op het water en demonstraties. Bij de Erasmusbrug gaven hulpdiensten en mariniers in de stralende zon een demonstratie. Ook stelden vele bedrijven en instellingen in en rond de haven hun deuren open voor het publiek. Zo kon men een kijkje achter de schermen krijgen bij bedrijven die normaal voor publiek gesloten zijn. Op de foto: vanwege 100 jaar Chinezen in Rotterdam is er een act met bootjes en vliegersWFA/ks/str.Kees Spruijt WFA KEES SPRUIJT