Politie houdt leden van motorclub Satudarah tegen op snelweg naar Amsterdam

WFA42T:SATUDARAH MAG STAD NIET IN:AMSTERDAM;04SEP2011-Foto, Leden van Satudarah, op de snelweg bij de Utrechtse Brug, ze mogen niet verder. AMSTERDAM - De politie geeft leden van motorclub Satudarah geen toegang tot de protestbijeenkomst op het Waterlooplein in Amsterdam. De politie heeft zondagmiddag ruim 150 Satudarahleden tegengehouden toen ze de hoofdstad vanaf de A2 binnen wilden rijden.WFA/rvz/str.Rein van Zanen
WFA42T:SATUDARAH MAG STAD NIET IN:AMSTERDAM;04SEP2011-Foto, Leden van Satudarah, op de snelweg bij de Utrechtse Brug, ze mogen niet verder. AMSTERDAM - De politie geeft leden van motorclub Satudarah geen toegang tot de protestbijeenkomst op het Waterlooplein in Amsterdam. De politie heeft zondagmiddag ruim 150 Satudarahleden tegengehouden toen ze de hoofdstad vanaf de A2 binnen wilden rijden.WFA/rvz/str.Rein van Zanen WFA REIN VAN ZANEN