Video: Usain Bolt neemt loopje met fotografen

Caption: Jamaica's Usain Bolt celebrates winning the men's 200 metres final at the International Association of Athletics Federations (IAAF) World Championships in Daegu on September 3, 2011. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
Caption: Jamaica's Usain Bolt celebrates winning the men's 200 metres final at the International Association of Athletics Federations (IAAF) World Championships in Daegu on September 3, 2011. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS Usain Bolt viert zijn overwinning op de 200 meter sprint bij het wereldkampioenschap in Daegu. Foto AFP / Adrian Dennis

Usain Bolt, de ‘s werelds beste op de 200 meter sprint, is niet vies van een geintje. Na zijn overwinning gisteren bespeelde hij de aanwezige gretige persfotografen zoals alleen de Jamaicaan dat kan. De uitbundige, maar uiterst coole Bolt nam een loopje met ze:

http://youtu.be/Bf6ptpSg5Rk