Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Journalistiek

Nieuws en actualiteiten

Vandaag de dag

vanaf 5 september, Ned. 1, 7.00u

Dagelijks ochtendprogramma met nieuws, sport en amusement, afwisselend gepresenteerd door Eva Jinek en Merel Westrik. Met dagelijks reportages en twee studiogasten. (Wakker Nederland- WNL)

Debat op 2

vanaf 10 september, Ned. 2, 20.25u

Wekelijks debatprogramma over actuele thema’s, afwisselend gepresenteerd door Ghislaine Plag en Arie Boomsma. (KRO/ NCRV)

Eva op zondag

vanaf 11 september, Ned. 1, 9.30u

Eva Jinek, onlangs overgestapt van NOS naar WNL, ontvangt op zondagochtend gasten die de voorafgaande week in de publiciteit stonden. Naast gesprekken bevat het programma ook reportages. (WNL)

Gesprek op 2

vanaf 11 september, Ned. 2, 23.30u

Wekelijks interviewprogramma met actuele gast, beurtelings geïnterviewd door Chris Kijne, Daphne Bunskoek en Paul Rosenmöller.(IKON/NTR/VPRO)

De Vijfde Dag

vanaf 15 september, Ned. 2, 21.05u

Wekelijks actualiteitenprogramma met ‘hoogwaardige journalistiek vanuit de EO-identiteit’, afwisselend gepresenteerd door Tijs van den Brink en Andries Knevel. (EO)

5OP2

vanaf 3 oktober, Ned. 2, 16.35uDagelijkse middagtalkshow, met elke dag een andere presentator: Sipke Jan Bousema, Lucille Werner, Jörgen Raymann, Dieuwertje Blok en Catherine Keyl.(NTR)