In beeld

Mayavrouwen uit Guatemala

In Guatemala werd een aantal weken geleden het Rabin Ajau National Folkloric Festival gehouden. Tijdens het festival werd ook een modellenwedstrijd georganiseerd. In tegenstelling tot bij 'normale' modellenwedstrijden stond niet enkel de schoonheid van de modellen centraal, maar oordeelde jury ook over de leiderschapskwaliteiten van de dames en hun toewijding aan het in stand houden van de Mayacultuur. Rodrigo Abd, fotograaf van het Amerikaanse persbureau Associated Press, zette de deelnemende modellen op de foto.
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd
AP / Rodrigo Abd