Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Televisie

Amusement

Paul de Leeuw MaDiWoDoVrijdagShow FOTO: RVDA
Paul de Leeuw MaDiWoDoVrijdagShow FOTO: RVDA

Pau!l

vanaf 22 oktober, Ned.1, 2030u

Na de slechte ontvangst van zijn Madiwopdovrijdagshow, leek Paul de Leeuw voorlopig van de tv te verdwijnen. Maar hij komt nu al terug met een nieuwe show. Zaterdagavond op Nederland 1, prime time. De Leeuw verzorgt ook een uitzending op oudejaarsavond. (VARA)

Youp van ’t Hek

31 december, Ned.1

Cabaretier Youp van Hek brengt aansluitend zijn zesde oudejaarsconference. (VARA)

Hoe heurt het eigenlijk?

vanaf 13 oktober, Ned. 1, 22.20u

Over etiquette bij oud geld en nieuwe poen. Jasje dasje of colbert en stropdas? Lange kousen of witte sportsokken? Jort Kelder wint zich er graag mateloos over op. (AVRO)

Licht uit, spot aan

vanaf 5 september, Ned.1, 19.00u

De publieke omroep verdedigt zijn bestaansrecht met terugblikken op het roemrijke verleden. 60 jaar televisie wordt met vele programma’s gevierd. Licht uit, spot aan is een quiz rond historische televisiefragmenten. (AVRO)

Boston Tea Party

vanaf 16 november, Ned. 3, 21.50u

Varelio Zeno en Dennis Storm zoeken antwoord op vragen als: hoe smaakt mensenvlees? En hoeveel zwembaden krijg je vol als alle Chinezen tegelijk klaarkomen? (BNN)

Mag ik u kussen?

vanaf 25 december, Ned.3, 22.00u

Met allerhande verleidingstechnieken strijden drie mannen om de kus van een aantrekkelijke dame. Art Rooijakkers presenteert. (AVRO)