Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Economie

De nieuwe definitie van ‘achter je product staan’

Een tamelijk overtuigende manier om je klant te doen geloven dat je geen rommel verkoopt. Zo zou je deze reclame van Trent Kimball en zijn Texas Armoring Corp wel kunnen beschrijven. Het heeft net even wat meer overredingskracht dan de weekendhulp bij de Carpetright die zegt achter zijn hoogpolig tapijt te staan.

Een tamelijk overtuigende manier om je klant te doen geloven dat je geen rommel verkoopt. Zo zou je deze reclame van Trent Kimball en zijn Texas Armoring Corp wel kunnen beschrijven. Het heeft net even wat meer overredingskracht dan de weekendhulp bij de Carpetright die zegt achter zijn hoogpolig tapijt te staan.