Opinie

    • Ik

Trainingsethos

Drie keer in de week loop ik hard op het strand. Verleden week werd ik verrast door een kilometers lang spoor van naaldhakken. Wie gaat er nou op pumps een strandwandeling maken? Ik liet mijn fantasie de vrije loop. Twee dagen geleden dook het hakkenspoor weer op. Als een detective onderzocht ik de gaten; diepe

Drie keer in de week loop ik hard op het strand. Verleden week werd ik verrast door een kilometers lang spoor van naaldhakken. Wie gaat er nou op pumps een strandwandeling maken? Ik liet mijn fantasie de vrije loop.

Twee dagen geleden dook het hakkenspoor weer op. Als een detective onderzocht ik de gaten; diepe indrukken, lange, puntige, ronde hakken, grote passen. Vandaag was het weer raak, verse sporen. Mijn nieuwsgierigheid won het van mijn trainingsethos. Ik keerde om, volgde het spoor, op zoek naar de perverse high heels.

Ik passeerde een eenzame nordic walker, het spoor was verdwenen.

Dick Keulemans

    • Ik