Aldus bezoekers van Zorgkaartnederland.nl

Deze dokter luistert heel slecht en een normaal gesprek aangaan komt niet in zijn boekje voor. Wat wil je nou met zulke uitgelubberde longen, zei hij, ik was helemaal overbluft. Ik ga niet meer naar deze dokter, want als ik er een volgende keer kom sta ik niet meer voor mijzelf in. Wie denkt hij wel dat hij is.

Deze arts staat niet open voor de mening van zijn cliënt, neemt deze niet serieus. Men houdt elkaar de hand boven het hoofd en niemand durft een eigen geluid te laten horen om vooral de collega’s niet af te vallen. Dit is een schandalige praktijk.

Naarste ervaring die ik ooit met een arts had. Ik vindt haar arrogant en zij luistert gewoon niet. Bleek ze naar mijn mening ook nog als klap op de vuurpijl de verkeerde diagnose te hebben gesteld, waardoor een totaal verkeerde behandeling werd ingezet. En achteraf kon er nog geen sorry vanaf.

Een arts die, als je haar afzet tegen de andere artsen in het ziekenhuis, totaal buiten de toon valt. Mevrouw zou beter meer kunnen openstaan voor patiënten en een gesprek aangaan om iets te verduidelijken. Ik hoop van ganser harte dat men een andere arts krijgt als men op de SEH terecht komt.

Ik vind dit een hele slechte psychiater. De klassieke psychiater welke niet openstaat voor andere meningen. Altijd te laat met afspraken of deze worden op het laatste moment afgezegd.

Mijn ervaring is heel slecht. Er zouden twee verstandskiezen worden getrokken, ben weggelopen na het trekken van één kies. Ben behandeld als nummer, moest allemaal snel, geen aandacht voor mij als patiënt.