4 redenen om tv te kijken

1 trouwhulp

Wie trouwt mijn zoon?

rtl 4, 20.30-21.30 u.

Moeders zoeken voor hun zonen (dertigplus en nog thuiswonend) een vrouw.

2 bouwstrijd

Het Blok

Net 5, 20.30-22.05u.

Eerste aflevering van nieuwe serie waarin stellen van een bouwval verkoopbare appartementen moeten zien te maken. Met sterk getypecaste koppels, veel onderlinge ruzies en een aannemer die alles afkeurt en weer afbreekt.

3 modeadvies

Trinny & Susannah: Missie Holland

RTL 4, 21.30-22.30 u.

Trinny en Susannah zijn terug. Genadeloos plukt het Britse stylistenduo slecht geklede Nederlanders van straat om ze op te knappen.

4 realiteit

EDtv

RTL 5, 22.35-01.05 u.

Behaagzuchtige moraliteit over de wetten van instantpopulariteit. Televisiekanaal volgt 24 uur per etmaal een onopvallende videotheekbediende die ook door ons een aardige sukkel moet worden gevonden. Eerder en geloofwaardiger dan The Trumanshow. Met Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Martin Landau, Sally Kirkland, Dennis Hopper. (Ron Howard, 1999)