Opinie

    • Ik

Harley Davidson

Het is mooi weer en veel mensen wandelen langs de haven in Hoorn. Met veel lawaai, maar langzaam, komt een Harley Davidson de dijk oprijden. De berijder is een stoere man met een kleine ronde bontmuts op waar veel baard en snor uitsteekt. Plotseling schiet een klein jongetje de weg over, de Harley maakt een

Het is mooi weer en veel mensen wandelen langs de haven in Hoorn. Met veel lawaai, maar langzaam, komt een Harley Davidson de dijk oprijden. De berijder is een stoere man met een kleine ronde bontmuts op waar veel baard en snor uitsteekt. Plotseling schiet een klein jongetje de weg over, de Harley maakt een noodstop.

De man steekt met een theatraal gebaar de armen omhoog maar voordat hij iets kan zeggen, roept het jongetje: „Sorry hoor, ik hoorde u niet aankomen!”

Frans Stam

    • Ik