Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Voetbal

Forlan van Atlético naar Internazionale

De Uruguayaanse aanvaller volgt Eto’o op bij de Italiaanse club.

De overgang van aanvaller Diego Forlan naar Internazionale is zo goed als rond. De 32-jarige Uruguayaan heeft gisteren afscheid genomen bij Atletico Madrid. Forlan wordt bij de Italiaanse club de opvolger van Samuel Eto’o, die is vertrokken naar Anzhi Makhachkala. Forlan scoorde 96 keer in 198 duels voor de Spaanse club.

ADO Den Haag heeft zich versterkt met John Verhoek en de Hongaar Gábor Horváth. De 22-jarige aanvaller Verhoek komt voor een seizoen van Stade Rennes. Het jongere broertje van Wesley Verhoek werd in de winterstop door de Franse club overgenomen van FC Den Bosch, maar mag in Den Haag ervaring opdoen. De 26-jarige centrale verdediger Horváth komt over van FC Fehéva en tekent een contract voor twee jaar. (Novum)